top of page
Image by nine koepfer

Együttműködő erőszakmentes kommunikáció
Egyéni tréning - online is!

Szeretnél ajtócsapkodás helyett inkább közelebb kerülni a szeretteidhez? Úgy képviselni önmagadat, hogy közben ne bánts meg másokat? Megtanulni nemet mondani? Megérteni, mi rejlik mások ítélkező szavai mögött?

A tréningről

  Nem csupán egy kommunikációs stílusról vagy technikáról van szó, sokkal inkább egy életszemléletről, és a másokhoz való hozzáállásról. Megtanulhatod, hogy hogyan tudsz egy helyzetben válaszolni, ahelyett, hogy csípőből tüzelnél; az önérvényesítés szeretetteljes módját, és hogy hogyan változtathatsz egy potenciális konfliktushelyzetet olyan együttműködési lehetőséggé, amelynek mélyén nem kompromisszumok vannak – ahol mindkét fél veszít valamit, azért, hogy nyerhessen valami mást –, hanem valódi win-win helyzetté.

  A 8 alkalmas tréning során a Dr. Marshall Rosenberg által kidolgozott erőszakmentes kommunikáció alapelveit elsajátítva, ráébredsz majd hogy mindez akkor lehetséges, ha elsődleges célunk a másik emberhez való kapcsolódás, és nem az, hogy megkapjuk, amit akarunk. Ez a paradigmaváltás szélsőségesnek tűnik, de megéri tenni egy próbát, hiszen megtapasztalhatod, hogy

 

 

 

 

 

 

Ennek a tanulási folyamatnak alapvető része az egyetemes emberi erőforrás-szükségletek és érzések fontosságának és életünkben játszott szerepének felismerése. A szükségleteink, érzéseink és szavaink, tetteink közötti összefüggések feltárásának köszönhetően együttérzőbben tudunk fordulni önmagunk és mások felé, ily módon felszámolhatjuk az általunk és embertársaink által kezdeményezett emberi játszmákat; mélyebb kapcsolódást és közelséget élhetünk meg a legszorosabb és a felszínes kapcsolatainkban is; sőt, eddig nem ismert flow-élményt jelenthet az idegenekkel való együttműködés is.

az ember – mi magunk és a többiek is – természetéből adódóan örömet lel abban, hogy szívből adjon, hogy a saját és mások életének gazdagításához hozzájáruljon. 
silhouette photo of plant_edited_edited.jpg
A tréning időtartama
8 alkalom | 8 x 1,5 óra
Ár
4 000 Ft / alkalom
Helyszín
Online vagy előzetes egyeztetés alapján
Kérdésed van?

Vedd fel velem a kapcsolatot vagy kérj visszahívást!

bottom of page