top of page
Bert Hellinger-féle családállítás
Bert Hellinger-féle családállítás

ápr. 16., Szo

|

CsillagTÉR

Bert Hellinger-féle családállítás

Megoldhatatlannak tűnő családi konfliktusokkal küzdesz? Elakadtál az életed valamely területén? Szeretnéd rendezni a párkapcsolatodat? Szeretnél véget vetni egy megnyomorító családi minta ördögi körének?

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Időpont és helyszín

2022. ápr. 16. 9:30 – 17:00

CsillagTÉR, Győrújbarát, HMM7+CP

Az eseményről

Bert Hellinger német pszichoterapeuta csodálatos ajándéka az emberiségnek a lelkünkben és családunkban uralkodó törvényszerűségek felismerése, valamint a családfelállítás erre alapuló gyakorlatának kidolgozása.  Az a pszicho-spirituális dimenzió, amelyet Hellinger nemes egyszerűséggel térnek nevez, elsősorban az életünkben gondokként megélt jelenségek, nehézségek transzgenerációs, családrendszerben megbúvó okainak feltárására és ezen viszonyok rendezésére szolgál, az ő szavaival élve, hogy „helyreállítsuk az élet / szeretet áramlását”.

A felállítást, mint eszközt szinte bármilyen személyes élethelyzet, egészségügyi vagy kapcsolati gondok, elakadás, döntés esetén segítségül hívhatjuk. A csoportos munka lehetővé teszi, hogy kívülről tekintsünk rá a helyzetünkre. Számos esetben megdöbbentő különbség van aközött, amit hittünk, hogy történik, s amiről valójában szó van, és olyan felismerésekkel gazdagodhatunk, amelyek sok tekintetben megváltoztatják a hozzáállásunkat.

Sokan idegenkednek attól, hogy mások előtt feltárják a nehézségeket, amivel küzdenek, ami természetes, hiszen általában szégyelljük, hogy nem vagyunk tökéletesek, hogy küszködünk. Pedig a fájdalom az, ami valóban összeköt minden egyes embert a földön, ennek felismerése mély sorsközösség-élményhez vezet.

Egy családállítás céljából létrejövő összejövetel is szép példa erre, az együttlét alapvető értékei a feltétel nélküli elfogadás, egymás sorsának és nehézségeinek tisztelete, a diszkréció, az együttérzés és együtt segíteni egymásnak, hogy holnap könnyebb legyen.

Részvételi díj: 13.000 Ft/fő

A fizetés menete:

A helyszínen, készpénzben.

Várlak sok szeretettel!

Esemény megosztása

bottom of page