top of page
Kommunikáció, ami közelebb hoz egymáshoz
Kommunikáció, ami közelebb hoz egymáshoz

jan. 25., K

|

Faludy György Közösségi Ház

Kommunikáció, ami közelebb hoz egymáshoz

Bizonyára mindenki ismeri azt az érzést, mikor egy beszélgetés közben mintha tojásokon járna, s pillanatról pillanatra azt várja, mikor lesz belőle félreértés, vita vagy konfliktus.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Időpont és helyszín

2022. jan. 25. 17:00

Faludy György Közösségi Ház , Győrszemere, Felpéci út 117, 9121 Hungary

Az eseményről

Mindenkinek az életében vannak olyan szereplők, akikkel ez a helyzet gyakrabban áll elő, mint másokkal. Sajnos, azokkal a leggyakrabban, akik a legfontosabbak számunkra. 

Második kötetlen beszélgetésünkön, ahol beszélgetőpartnerem ismét Sipőcz Szilvi lesz a győrszemerei Faludy György Közösségi Ház részéről, arról lesz szó, hogy hogyan lehet másképp csinálni. Hiszen azt is megtapasztaltuk már mindannyian, milyen érzés az, mikor bizalommal kifejezhetjük önmagunkat, és nyitottsággal hallgatjuk a másikat. Mikor azt érezzük, valóban kapcsolódtunk beszélgetőtársunkhoz – leginkább baráti találkozások esetén. 

Az Együttműködő (Erőszakmentes) Kommunikáció pontosan ebben segít minket minden helyzetben. Alapelveit és szemléletmódját elsajátítva rájövünk, hogy lehet úgy nemet mondani, hogy az ne fájjon annak, aki hallja és ne legyen kínos annak, aki mondja. Hogy mikor felvállaljuk az őszinteséggel járó sebezhetőséget, azzal ráleltünk arra a bátorságra is, ami ahhoz kell, hogy kiálljunk magunkért. Hogy mindehhez nem szükséges a harc, a konfliktus, a másik megbántása. Van más út is, mely együttérzéssel, együttműködéssel, a szívből jövő adok-kapok örömével van kikövezve.

Az esemény látogatása ingyenes. 

A témáról bővebben ebben a blogbejegyzésben olvashatsz. 

Várlak sok szeretettel!

Lőrincz Ágnes

Esemény megosztása

bottom of page