top of page
Stresszkezelés workshop

márc. 26., Szo

|

Győrszemere

Stresszkezelés workshop

Az első lépés a stresszmentes élet felé vezető úton, ha megtanuljuk a stresszt kezelni. Ezen a stresszkezelő workshopon megtanulhatsz néhány olyan technikát és trükköt, ami nagyon jól jön a hétköznapokban, és nagyban hozzájárul a testi-lelki egészséged megőrzéséhez.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Időpont és helyszín

2022. márc. 26. 9:00 – 12:00

Győrszemere, Győrszemere, Felpéci út 117, 9121 Hungary

Az eseményről

Míg valaha, mikor még a kardfogú tigris elől menekültünk, a szervezetünkben vészhelyzetben fellépő ellenállhatatlan „üss vagy fuss”-reakció életet mentett, manapság az übercivilizált életünkben nem igazán járható út egyik sem.

Ez vajmi keveset változtat azon, hogy ugyanilyen gyakran érezzük magunkat vészhelyzetben, amire fiziológiailag és érzelmileg ugyanazok a folyamatok indulnak be, mint többszázezer évvel ezelőtt. Minden az agykéregből a hypothalamusba küldött jelzésekkel indul, ez a testünk stresszkapcsolója. Egy kapcsolóban az a jó, hogy ha fel lehet kapcsolni, akkor le is.

A gyakorlatközpontú workshop folyamán azonban nemcsak arra fogunk néhány fogást kipróbálni, hogy hogyan vezethetjük le és kezelhetjük az akut stresszt, hanem azzal is foglalkozunk majd, hogy mi mindent tehetünk a megelőzésért.

Részvételi díj: 6900 Ft / fő

Előzetes regisztráció szükséges!

Esemény megosztása

bottom of page