top of page
ready for notes_edited.png

Rezonometrikus®
íráselemzés

Jelenleg a legtudományosabb íráselemző módszer rezonometria®. Segítségével a személyiség tudattalan erőit, azok dinamikáját tárhatjuk fel, jóval mélyebbre tekintve, mint ameddig a hagyományos grafológia ellát.

A módszerről

Írásunk egy hozzáértőnek sok mindent elmond első ránézésre is, nemcsak a viselkedésünkről, de a viszonyulásainkról is, arról, hogy hogyan mozgunk a világban és az életben.

Mélyebben megvizsgálva az írást a felszínen mindenki számára látható jelenségek mögöttes tartalmaiba is betekintést nyerhetünk. Mi történik a pszichénkben, lelkünk tudattalan bugyraiban, amiért ezt vagy azt tesszük, amiért így vagy úgy érzünk?

A dr. Szidnai László által kidolgozott ún. rezonometriai elemzés specifikus mérések eredményeit vizsgálva megvilágítja a személyiségben dolgozó tudattalan erőket, azok dinamikáját.

 

 

 

 

 

 

Minden íráselem szimbolikus jelentéssel bír, s csodálatos módon az, ahogy átalakítjuk a méretét és a formáját  az iskolában megtanulthoz képest, rengeteget elárul arról, ahogy működünk. Írásunk egyedi, belső arányait egy képletté alakítjuk az elemzés során, azt is mondhatnánk, egy térképpé, mely a tudattalanunk ismeretlen területén elkalauzolhat minket.

Az önismeret útját járva fontos állomás lehet egy íráselmezés, de sokat segíthet egy nehéz élethelyzetben, vagy visszatérő gondok esetén is, hiszen ha mélyebben megértjük önmagunkat, és hogy mit miért teszünk, választási lehetőségeink száma is megnövekedik.

Az írásunkban tükröződik nemcsak a személyiségünk, a viselkedésünk, de a lelkünk is.
silhouette photo of plant_edited_edited.jpg
Mintavétel
Lehetőleg rövid személyes találkozó keretében. Amennyiben ez nem megoldható, a másolandó szöveget elektronikus úton juttatom el, az írást pedig postán várom vissza.
Időtartam
Az elemzés elkészítését az írásminta felvételétől számított 7-10 napos határidővel vállalom.
Az elemzés eredményét egy kb. másfél órás találkozó keretében beszéljük át az író kérdéseinek türkében, azokra keresve a választ együtt.
Ár
Elemzés + megbeszélés együttesen 15.000 Ft
Kérdésed van?

Vedd fel velem a kapcsolatot, vagy kérj visszahívást!

bottom of page