top of page
Image by Fuu J

Mindfulness
egyéni tréning - online is!

Szeretnéd megtanulni, hogyan légy jelen a pillanatban? Tudatosabban élni az életedet? A mindfulness varázslatos eszköztárát alkalmazva radikális javulást tapasztalhatsz közérzetedben és életminőségedben is.

A tréningről

  Szeretnél kevesebbet rágódni a múlton, aggódni a jövőn és megtanulni, hogyan légy jelen a pillanatban? Elég volt abból, hogy robotpilótaként éled a mindennapokat, alig találva örömet bennük? Időnkét úrrá lesz rajtad a szorongás, a rossz hangulat, a boldogtalanság, megkeserítve a saját és a szeretteid életét?

Kész vagy elköteleződni, és tenni azért,

hogy másképp legyen?
 

A mindfulness nemcsak egy technika. Egy tanulható szemlélet, egy életmód. Azt jelenti, tudatában vagyunk annak, ami történik körülöttünk és bennünk, fizikailag, érzelmileg, mentálisan, energetikailag, s az ezek közötti összefüggéseknek, kölcsönhatásoknak is. Ennek köszönhetően aztán képessé válunk uralni az érzelmi világunkat és bölcsességgel megélni mindent, amit az élet elénk sodor. Belesimulni a helyzetekbe, az életünkbe.
A magyar "tudatos jelenlét" kifejezésből nem érződik ki a mindfulness kulcsfontosságú eleme: a melegséggel teli, elfogadó attitűd azon jelenségekkel / élményekkel szemben, amelyeket tapasztalunk.
Nyolc hét alatt áthuzalozhatjuk a működésünket, s elkezdhetünk másképp viszonyulni magunkhoz és a világhoz, mint eddig. Már apró kis változtatásokkal nagyon jelentős eredményeket érhetünk el, s az egyik kis lépés a következőhöz vezet. Persze itt is igaz, hogy annyit veszel ki belőle, amennyit beleteszel, s minél többet gyakorolsz, minél többet alkalmazod a tanultakat, annál nagyobb lesz a fejlődés.

Önismeret

silhouette photo of plant_edited_edited.jpg
A tréning időtartama
8 alkalom | 8 x 1,5 óra
Ár
9.000 Ft / alkalom
Helyszín
Online vagy előzetes egyeztetés alapján
 
Kérdésed van?

Vedd fel velem a kapcsolatot, vagy kérj visszahívást!

bottom of page