top of page
Sunset

Szolgáltatásaim

The last night of a two week stay on the North Shore of Oahu, Hawaii._edited.jpg

Agnes egy fenomenális szakember! A legmelegebb és legbiztonságosabb teret teremti meg a zavaró érzelmek és események feltárásához. Állandóan ámulok azon, ahogyan képes az intuíciójára és az isteni útmutatásra hangolódni a foglalkozás vezetése során. Mindig talál egy új technikát vagy kreatív módot arra, hogy finoman megnyissa a klienseit, hogy képesek legyenek alaposan feldolgozni és elengedni azt, ami már nem szolgálja őket. Csak ajánlani tudom, hogy bízzátok magatokat Agnes hozzáértő kezeire. Ő egy abszolút művész, és a gyógyulást kellemes és könnyű folyamattá teszi.

Amanda Wonderland

Mentorom az EFT Universe-nél

Szia, a nevem Lőrincz Ágnes, klinikai EFT szakember, meditációs tanár, családállító és író vagyok.

 

Azoknak segítek, akik boldogtalanok, szorongóak, beteljesületlennek és elveszettnek érzik magukat az életben, hogy a belső békét, a rendíthetetlen boldogságot és a céltudatosságot mindennapi élményükké tegyék.

 

Mindezeket magam is jól ismerem. Én is voltam olyan ponton, ahonnan úgy látszott, nincs kiút, de eltökéltem magam, hogy megtalálom.

Megtanultam felemelni magam a hajamnál fogva, és ma már állandó örömmel és hálával élem a napjaimat, olyan érzéssel, mintha pezsgő bugyogna a mellkasomban. Tudom, hogy ki vagyok és miért vagyok itt.

 

Küldetésem, hogy megosszam, amit megtanultam, mert tudom, hogy van más választás is, mint a szenvedés, és hogy szeretni magunkat és olyan életet élni, amit szeretünk, lehetséges. 

bottom of page