top of page
Image by Sasun Bughdaryan

Teremtsd magad újra!
Önbecsülésépítő tanműhely

Te mit gondolsz mélyen legbelül, megérdemled a boldogságot? Képesnek tartod magad, hogy megvalósítsd legtitkosabb vágyaid? Ha bizonytalan vagy ezekben a kérdésekben, változtathatsz ezen, és ezzel az egész életeden!

A tréningről

Az önbecsülés Nathaniel Branden amerikai pszichológus szerint két összetevőből áll: saját érték- és hatékonyságtudatból. Az egyiknek köszönhetően elhisszük, hogy képesek vagyunk megvalósítani, amit megálmodunk, a másik pedig kulcsfontosságú ahhoz, hogy elhiggyük: megérdemeljük a beteljesedett álmokat és a boldogságot.

A legtöbben bizonytalanok vagyunk egyik vagy másik, sokszor mindkét összetevőben: nem értékeljük magunkat, mint emberi lényeket és nem hisszük, hogy valódi teremtő erővel rendelkezünk. Nem is vagyunk tudatában, hogy ez az alapbeállítódásunk önmagunk felé még a legapróbb, jelentéktelennek tűnő választásunkat, másokra és az élet által elénk hozott helyzetekre adott reakcióinkat is meghatározza, nem beszélve a párválasztásunkról és a nagyobb horderejű döntésekről.

Sőt, ha mélyen belül meg vagyunk győződve róla, hogy számunkra az elérhetetlen, mindenféle módon szabotálni is fogjuk, mikor megkörnyékez minket. Persze az egó trükkös jószág, és mindig meglesz a bűnbak is, akire ráfoghatjuk majd, miért nem sikerült.

Ha nem hisszük, hogy elérhetjük a céljainkat; hogy van bennünk elég kurázsi és kitartás; hogy elég jók a képességeink ahhoz; hogy megvalósítsuk ezt vagy azt, miért is pazarolnánk rá az energiát? Bele sem kezdünk, vagy a célvonal előtt feladjuk. Persze erre is mindig megvan a racionális magyarázatunk. Ismerős?

Nos, csodálatos hír, hogy önértékelésünk és hatékonyságtudatunk nem olyan adottságunk, mint a szemünk vagy a bőrünk színe. Van rá hatásunk. Mindennapi tetteinkkel, a legkisebbekkel is, hozzájárulunk növekedésükhöz vagy csökkenésükhöz. És a legjobb: változtathatunk rajtuk akaratlagosan. Választhatjuk azt, hogy teszünk azért, hogy növeljük az önbecsülésünket.

A tanműhelyben zajló élménymunka éppen erről szól. Megtanuljuk, hogyan építhetjük, vagy építhetjük újjá önbecsülésünket annak a hat életvezetési gyakorlatnak a szokássá tételével, amelyet dr. Branden az önbecsülés hat alappillérének nevez.

A tréning minden egyes alappillérhez kapcsolódóan gyakorlati, a mindennapi életben alkalmazható praktikákat kínál, melyeket napról napra alkalmazva szinte észrevétlenül változtathatjuk meg önmagunkhoz való viszonyunkat. Személyiségünk ezen alaprezgésének áthangolásával minőségi javulás következik be nemcsak közérzetünkben, hanem emberi kapcsolatainkban is, és fokozatosan, lépésről lépésre újrateremtjük magunkat és ezzel az életünket is. Önismeret

Ha nem hisszük,

hogy megérdemeljük a boldogságot,

miért is tennénk érte?

silhouette photo of plant_edited_edited.jpg
A tréning időtartama
15 alkalom | 90 óra
első alkalom:  
2022. február 12., 9-16.30 óra
A teljes tréning
részvételi díja
330 000 Ft
 

3, vagy 4 részletben is fizethető, díjbekérő alapján átutalással.

Egy összegben való befizetés esetén 30.000 Ft kedvezmény

Részletes tematika letöltése
Kérdésed van?

Vedd fel velem a kapcsolatot, vagy kérj visszahívást!

bottom of page