top of page
Páros tréning | Tanácsadás | RiCreature

Már megtaláltad az igazit?
Tréning pároknak - online is!

A pároddal szeretnétek tenni azért, hogy minden ilyen magától értetődően tökéletes legyen köztetek a jövőben is?

A Csapatmunka-módszerrel az elkötelezett párkapcsolatotokat széttéphetetlen szövetséggé formálhatjátok. Mit is jelent ez? Bensőségességet, játszmák nélküli, boldog kapcsolatot, amely az életetek festményének vászna lesz.

A tréningről

 Max Rivers amerikai mediátor, erőszakmentes kommunikáció tréner az elmúlt 15 év során feleségével együtt fejlesztette ki azt az elkötelezett pároknak szóló Csapatmunka-módszer c. viszonyulási keretrendszert, melynek lényege az együttérzés (önmagunkkal és társunkkal) és az együttműködés.

 Max újító gondolata, hogy a valódi, mély elköteleződés alapjául az szolgál, hogy a felek a kapcsolatuk hajnala óta a legnagyobb természetességgel adják meg a másiknak azt, amire annak a legnagyobb szüksége van. Azokra az egyetemes emberi erőforrás-szükségletekre gondoljunk itt, amelyek minden ember számára értéket képviselnek, s amelyeknek megélésével úgy érezzük, teljes életet élünk. Ez a titka annak, hogy miért vonzódunk olyan emberekhez, akik annyira mások, mint mi: az élet színpalettájának hiányzó árnyalataival gazdagítjuk egymás létezését.

Ez a párkapcsolat kezdeti „elvarázsolt” fázisában csodálatos, pezsdítő, felszabadító. Hogy a következő fázist – mikor ezek a különbözőségek más formát öltenek – a különbségek, vagy az összekülönbözések fázisának éljük-e meg, az attól függ, hogy mennyire vagyunk tudatában annak, ami történik, a saját igényeinknek, a partnerünkének, s az ehhez kapcsolódó érzéseinknek. Ráébredhetünk arra, hogy minden egyes potenciális konfliktushelyzet egyben lehetőség a párunkkal való intimitás mélyítésére, a kölcsönös bizalom, elfogadás és szeretet tudatos építésére.

Így lesz a kapcsolatunk harmadik fázisa nem a kenyértörés, hanem az érett, mély elköteleződés, valódi szövetség;

 

 

 

 

 

Így válik az első közösen töltött időben megélt „elvarázsoltság” kóstolóvá abból, hogy kis odafigyeléssel mit tartogathat számunkra a való élet azzal, akivel az első pillanattól a legtermészetesebb módon egészítjük ki egymást. 

egy tiszteletteljes, harmonikus, békés, mégis szenvedélyes dimenzió, ahol biztonságban vagyunk és töltődhetünk.
erőszakmentes kommunikáció
silhouette photo of plant_edited_edited.jpg
A tréning időtartama
6 alkalom | 6 x 1,5 óra
Ár
14.500 Ft / alkalom
A 6 alkalom díját egy összegben fizetve 10% kedvezmény jár.
Helyszín
Online vagy előzetes egyeztetés alapján
Kérdésed van?

Vedd fel velem a kapcsolatot, vagy kérj visszahívást!

bottom of page