top of page
Image by Alice Etelea

Segítő beszélgetés
Egy kis lélekápolás - online is!

Nem tudsz megbirkózni a gondjaiddal? Összecsaptak a fejed felett a hullámok? Úgy érzed, nem értenek meg életed legfontosabb szereplői? Vagy esetleg csak könnyebb lenne egy idegennel megosztani, ami a szívedet nyomja?

A foglalkozásról

Mitől segítő egy beszélgetés?

Attól, hogy nem kell közben attól tartanod, hogy a másik fél ítélkezik feletted, kinevet, vagy bolondnak néz.

Attól, hogy nem akarja senki megmondani a tutit, vagy rád erőltetni azokat a megoldásokat, amiket ő helyesnek tartana.

Attól, hogy segít más fényben, tisztábban látni, mikor minden kicsit zavaros, vagy valamivel nagyon küzdesz. Így te magad találhatod meg a számodra legmegfelelőbb utat, s felismerheted, minden helyzetben van választás, és hogy az mindig a tiéd.

 A segítő beszélgetést tanácsadásnak is nevezik, ami azért megtévesztő, mert semmiféle tanácsot nem kapsz. Ki mondhatná meg neked, hogy hogyan cselekedj?

 

 

 

 

 

 

Én úgy segíthetek, hogy mindenféle ítélet és minősítés nélkül meghallgatlak. Feltétel nélkül elfogadlak, és pozitívan, nyitottan állok hozzád. Felteszek néhány kérdést, hogy eddig nem használt nézőpontokból is rá tudj nézni a helyzetedre, és megláss olyan összefüggéseket, amik eddig rejtve voltak előtted. Így kerülsz közelebb ahhoz, hogy megtaláld a számodra legjobb megoldást arra a gondra, amivel éppen küzdesz.

A nehézségeid természetétől függően esetleg több beszélgetés is szükséges lehet, míg minden kitisztul. Ezt természetesen együtt határozzuk meg annak függvényében, milyen célt tűzünk ki magunk elé. Önismeret

Az életed a tiéd, és senki sem ismeri nálad jobban.
Tehát tiéd a választás, tiéd a döntés, és tiéd a felelősség.
silhouette photo of plant_edited_edited.jpg
Időtartam
60 perc / alkalom
Ár
9.000 Ft / alkalom
Helyszín
Online vagy személyesen Győrben
Kérdésed van?

Vedd fel velem a kapcsolatot vagy kérj visszahívást!

bottom of page