top of page
Image by Aamir Suhail

Személyre szabott önfejlesztő mentorprogram

Önbizalomhiánnyal küzdesz? Nem találod a helyed a világban? Kommunikációs nehézségeid vannak? Nem tudsz mit kezdeni a stresszes helyzetekkel?

Szeretnél fejlődni, és nemcsak jobban érezni magad a bőrödben, de jobban is élni? Megtanulni szeretni magad? Magabiztosabbá válni, kiállni magadért és azért, amiben hiszel? Felfedezni a számodra is rejtett értékeidet, és felvállalni őket? Bölcsebbé válni, rátalálni a belső békédre, és javítani az emberi kapcsolataidon?

Hajlandó vagy elköteleződni magad mellett, csak nem tudod, hogy mit kéne tenned mindezért?

A legjobb helyen jársz!

Egy teljesen rád szabott, a te szükségleteidnek, személyiségednek, céljaidnak megfelelően kialakított mentorprogrammal tudok ebben a segítségedre lenni, személyes és/vagy online formában.

Miről szól a Teremtsd magad újra!
Személyre szabott önfejlesztő mentorprogram?

A mentorprogram összeállítása egy előzetes beszélgetés, néhány specifikus teszt és egy rezonometrikus® íráselemzés alapján történik. Egy második konzultáció során ezek alapján közösen határozzuk meg az elérendő célokat.

Miután ez megvan, jöhet a közös munka:

a program 12 hétig tart, heti egy 60 perces konzultációval és házi feladatokkal.

 

A lelkünk lassan mozog, az elménk pedig makacs jószág, így az a személyes tapasztalatom, hogy ahhoz, hogy önismeretünk és önbecsülésünk, berögzült működési módjaink, életminőségünk és emberi kapcsolataink terén mélyrehatóbb, tartósabb változásokat tapasztalhassunk, ahhoz kell legalább ennyi idő. Ennek leteltével természetesen folytatható is a közös munka, amennyiben a három hónap után mindketten úgy gondoljuk, ez szükséges és kívánatos.

A mentorálás lényege a szeretetteljes partnerség, az egyenrangúság, a kölcsönös tisztelet, bizalom és elköteleződés a közösen kitűzött célok mellett.

Mi a Teremtsd magad újra! személyre szabott önfejlesztő mentorprogram folyamatának a menete?

 1. Első „ismerkedős” konzultáció személyesen vagy online, amely semmiféle elköteleződéssel nem jár:

  • Felmérjük, működik-e köztünk a kémia. A mentori egy bizalmi kapcsolat, amelyben megnyílunk és megosztjuk egymással a belső világunkat, nemcsak a mentorált, hanem a mentor is! Természetesen nem várható el, hogy mindenki mindenkivel érezze az erre való hajlandóságot, de egy beszélgetés során – legyen személyes, vagy online – hamar érezzük, hogy így van-e.

  • Egymás szemébe nézve és beszélgetve arról, hogy mit szeretnél, eldöntjük, hogy akarunk-e együtt dolgozni.

  • Amennyiben úgy döntünk, hogy igen, a konzultáció végén felveszem tőled az írásmintát, a találkozót követően pedig küldök neked néhány online kitöltendő tesztet és az együttműködési megállapodást. (Amennyiben online találkozókra van csak módunk, az írásmintádat postai úton juttathatod el hozzám.)

 2. Második konzultáció, mikor a tesztek és az íráselemzés alapján közösen meghatározzuk a közös munka irányát és dimenzióit, átbeszéljük az elvárásokat, igényeket, szerepeket, kitűzzük az elérendő célokat, lefektetjük az együttműködésünk saját belső szabályait.

 3. A következő 12 hét folyamán hetente egyszer találkozunk személyesen vagy online. Az előre megbeszélt céloknak megfelelően kapsz tőlem eszközöket, módszereket, gyakorlatokat, feladatokat, új nézőpontokat és persze házi feladatokat hétről hétre.

  • Az előre körvonalazott programtervet a visszajelzéseidnek és a korábban előre nem látott, mégis felmerülő szükségleteknek megfelelően rugalmasan kezeljük. Könnyen lehet, hogy ahogy elkezdjük a közös munkát, új aspektusok, kérdések, megoldandók merülnek fel, és váratlan irányba terelnek minket.

  • Az előrehaladásod attól függ, te mennyire köteleződsz el mellette, mennyi időt és energiát szánsz rá, hogy a jelenleg számodra nem megfelelő eredménnyel működő megküzdési módjaid, nézőpontjaid, stratégiáid helyett újakat fejlessz ki és építs be. A saját fejlődésedért való felelősségvállalást sajnos nem úszhatod meg, ezzel az első pillanattól tisztában kell lenned.

  • Az én szerepem a feltétel nélküli elfogadás és a rendelkezésemre álló eszközök, módszerek, hozzáállás, tapasztalatok, tudás veled való megosztása strukturált és célorientált formában. Felszerelést és ellátmányt adhatok neked az útra, de az utat neked kell bejárnod.

 

Mennyi a program díja?

A Teremtsd magad újra! személyre szabott önfejlesztő mentorprogram csomagajánlatban érhető el, amely tartalmaz:

 • egy előzetes egyórás konzultációt (értéke 9.000 Ft)

 • íráselemzést és második konzultációt (értéke 15.000 Ft)

 • a tesztek kiértékelését és a személyre szabott program összeállítását (értéke 15.000 Ft)

 • 12 db 60 perces foglalkozást (12 x 9.000, azaz 108.000 Ft)

 

Csak a 12 db 60 perces foglalkozás díját kell kifizetned, így

 • az előzetes konzultáció

 • az íráselemzés

 • a második konzultáció

 • a tesztek kiértékelése és

 • a személyre szabott program összeállítása

tulajdonképpen ajándék.

A három hónapos, rád szabott Teremtsd magad újra! - mentorprogram díja tehát 108.000 Ft, ami 3 havi részletben is kiegyenlíthető, az első részlet az első konzultáció után fizetendő, amennyiben az együttműködés mellett döntünk. Ebben az esetben a második részlet a 4., a harmadik részlet pedig a 8. foglalkozás után teljesítendő.

Egy összegben való fizetés esetén további kedvezmény jár: a tizenkettőből egy ülés ajándék, tehát a teljes fizetendő összeg 99.000 Ft.

 

Mentoráltként további előnyöket is élvezel:

 • Az együttműködés három hónapja alatt segítőként a vendégemként vehetsz részt a családállításokon

 • Amennyiben állítani is szeretnél (saját témát feldolgozni), 20% kedvezményre vagy jogosult a részvételi díjból

 • 20%-os kedvezmény a többi workshop és tréning, 10% a táborok/elvonulások részvételi díjából ez alatt a három hónap alatt, a mentori viszonyunkra való tekintettel

Milyen területeken / témákban fejlődhetsz a RiCreature Termtsd magad újra! személyre szabott önfejlesztő mentorprogam segítségével?

 

 • önbizalom- és önbecsülés

 • tudatos életvezetés

 • önismeret mélyítése, útkeresés

 • önmagadhoz való viszony javítása

 • halogatás / bizonyos életterületeken való elakadás

 • stresszkezelés

 • kommunikációs készségek, emberi kapcsolatok

 

silhouette photo of plant_edited_edited.jpg
Miben segíthet?
- önbizalom- és önbecsülés
- tudatos életvezetés
- önismeret mélyítése, útkeresés
- önmagadhoz való viszony javítása
- halogatás / bizonyos életterületeken való elakadás
- stresszkezelés
- kommunikációs készségek, emberi kapcsolatok
Helyszín
Győrben személyesen / online
Ár
12+2 konzultáció, az íráselemzés, a program összeállítása összesen 108.000 Ft
Részletfizetés lehetséges
Egy összegben való fizetés esetén 1 ülés ajándék

További kedvezmények
Kérdésed van?

Vedd fel velem a kapcsolatot, vagy kérj visszahívást!

bottom of page