top of page
The last night of a two week stay on the North Shore of Oahu, Hawaii._edited.jpg

Az én sztorim

conchiglia spirale white_edited.png

Mióta az eszemet tudom, azt próbálom megfejteni, mit jelent embernek lenni. Mi mozgat minket? Mi a célunk? Miért tesszük, amit teszünk? Miért élünk úgy, ahogy élünk? Élhetnénk másképp is? Ha igen, hogyan? Mi kell ahhoz, hogy kiteljesedhessünk? 

   

Két irányból közelítettem: kerestem a válaszokat kívül, az ősi bölcsességet és a modern tudományt hívva segítségül; a kérdéseket magamra vonatkoztatva pedig bevilágítottam a lelkem legeldugottabb zugaiba, hogy megfejtsem a lényem titkait. Az utazás véget nem érőnek és igencsak embert próbálónak tűnik néha. Mára megtaláltam, amit kerestem, bár a folyamat során újra is teremtettem önmagamat.

A küldetésem átadni, amit megtanultam, és segíteni neked is, hogy megleld a válaszaidat, önmagadat, a kincseidet, s közben felszabadítsd és újrateremtsd magad.

Ehhez azokat az módszereket és a mögöttük meghúzódó alapelveket használom szakemberként, amiket magamon alkalmazva a leghatékonyabbnak találtam. Ezek a mindfulness (a pillanat tudatosságának művészete), a családállítás, az EFT és egyéb energetikai módszerek, az erőszakmentes kommunikáció, a tudatos önegyüttérzés.

A nevem Lőrincz Ágnes
conchiglia spirale gold_edited_edited_ed

A saját életem a példa rá, hogy a valóságunkat mi teremtjük, a megoldhatatlan is megoldható és a feldolgozhatatlan is feldolgozható. Hogy az intuíció a legmegbízhatóbb iránytű, hogy megéri szembe menni az árral és a szív szavát követve nem beállni a sorba – amennyiben ez a sugallata.

Hogy ufónak lenni jó!

Hogy a szívbéli álmok mutatják az utat, és megvalósulnak, ha a hitünk kibillenthetetlen. És persze, ha megtesszük értük, ami rajtunk múlik, és elhárítjuk a bennünk lévő akadályokat, amik az útjukban állnak.

Ebben segíthetek neked is!

conchiglia spirale white_edited.png

Utam során nemcsak fényéveket tettem meg belső világomban, hanem sok-sok kilométert is. Hosszú vajúdás volt, és ez az tett azzá, ami vagyok ma.

Huszonegy évesen érkeztem Szardíniára, szezonális munkára. Nem igazán tudtam, hová jövök, és egy szót sem beszéltem olaszul. De elvarázsolt. Azt mondtam, egyszer itt fogok élni.

 

Az egyszer huszonkét évvel később jött el, látszólag a semmiből. Na persze…

 

Körülbelül egy évtizeddel ezelőtt letöltöttem egy csodálatos tengerparti háttérképet a laptopomra. Ezt, amit itt láthatsz. Fogalmam sem volt, hol készült.

Miután 2022 decemberében beköltöztem a kis albérletembe egy aprócska faluban Szardínia közepén, elkirándultam a tengerpartra. Csak ránéztem a Google térképre, ráböktem a légvonalban legközelebbinek tűnő pontra, és bekapcsoltam a navigációt. Mit gondolsz, hol kötöttem ki negyvenöt perc múlva? Igen. Pontosan azon a parton, amit tíz éve nézegettem a gépem képernyőjén. Sajnos nem találtam meg a készítője nevét, de ezúton is szeretném szívből megköszönni neki, hogy hozzájárult a jelenem létrejöttéhez.

Az uralkodó lelkiállapotom ma az öröm és a hála, mintha extra bubis pezsgővel lenne tele a mellkasom. Mindent, amit teszek, azt Marshall Rosenberg metaforájával élve azzal a lelkesedéssel teszem, amivel egy kisgyerek kacsákat etet.

conchiglia spirale gold_edited_edited_ed

Nyolcévesen kezdtem verseket írni, és egészen addig ontottam magamból őket, míg huszonöt évvel később a mindennapos meditációnak és egyéb spirituális gyakorlatoknak köszönhetően az állandó létélményem már nem a fájdalom volt.

Akkoriban kezdtem el igazán akarni élni. Addig csak muszájból tettem: a Felső Vezetés döntése volt, amit a Lőrincz Ágnes nevű kis egonak nem volt tisztje felülírni.

Tízéves korom óta vágytam rá, hogy regényíró legyek. Túl sok hang mondta a fejemben, hogy a siker nem nekem való. Hogy a világ nem kíváncsi rá, amit adhatok neki. Ezek nem a szívemből jövő sugallatok voltak, hanem graffitik az elmém falán. Némelyiket lézersugárral kellett a koponyám belsejéről eltávolítani. Az EFT volt ez a lézersugár.

Az első, magánkiadásban megjelent spirituális témájú regényem irodalmi díjat nyert. Már a következőn dolgozom…

conchiglia spirale dark gold_edited_edit

Tanulmányok

Image by Elijah Hail
2023
 • Klinikai EFT szakember – EFT Universe, USA

 • Embodied Meditation (mindfulness+) tanár – Embodiment Unlimited, UK

2021-22
 • Tréner – Vista Verde Oktatási és Felnőttképzési Intézet, Budapest

 • Mindful Self-Compassion – Center for Mindful Self Compassion, USA

2014-18

Család- és rendszerállító – Hellinger Intézet Budapest

2014-15
 • Grafológiai módszerspecifikus továbbképzés: Rezonometria I-II. – dr. Szidnai László, Budapest

 • Hét lépéses rajzelemzés – dr. Vass Zoltán, Budapest

2011-13

Grafológus – Magyar Írásszakértő Intézet, Budapest

2005-09

Kultúrantropológia BA – Perugiai Tudományegyetem, Olaszország

The last night of a two week stay on the North Shore of Oahu, Hawaii._edited.jpg

Agnes egy fenomenális szakember! A legmelegebb és legbiztonságosabb teret teremti meg a zavaró érzelmek és események feltárásához. Állandóan ámulok azon, ahogyan képes az intuíciójára és az isteni útmutatásra hangolódni a foglalkozás vezetése során. Mindig talál egy új technikát vagy kreatív módot arra, hogy finoman megnyissa a klienseit, hogy képesek legyenek alaposan feldolgozni és elengedni azt, ami már nem szolgálja őket. Csak ajánlani tudom, hogy bízzátok magatokat Agnes hozzáértő kezeire. Ő egy abszolút művész, és a gyógyulást kellemes és könnyű folyamattá teszi.

Amanda Wonderland

Mentorom az EFT Universe-nél

KAPCSOLAT

  • Instagram RiCreature
  • RiCreature Whatsapp
  • RiCreature Facebook oldal

  Köszönöm az üzeneted!

  Kapcsolat
  bottom of page