top of page
The last night of a two week stay on the North Shore of Oahu, Hawaii._edited.jpg

Az én sztorim

Mióta az eszemet tudom, azt próbálom megfejteni, mit jelent embernek lenni. Mi mozgat minket? Mi a célunk? Miért tesszük, amit teszünk? Miért élünk úgy, ahogy élünk? Élhetnénk másképp is? Ha igen, hogyan? Mi kell ahhoz, hogy kiteljesedhessünk? 

   

Két irányból közelítettem: kerestem a válaszokat kívül, az ősi bölcsességet és a modern tudományt hívva segítségül; a kérdéseket magamra vonatkoztatva pedig bevilágítottam a lelkem legeldugottabb zugaiba, hogy megfejtsem a lényem titkait. Az utazás véget nem érőnek és igencsak embert próbálónak tűnik néha. Mára megtaláltam, amit kerestem, bár a folyamat során újra is teremtettem önmagamat.

A küldetésem átadni, amit megtanultam, és segíteni neked is, hogy megleld a válaszaidat, önmagadat, a kincseidet, s közben felszabadítsd és újrateremtsd magad.

Ehhez azokat az módszereket és a mögöttük meghúzódó alapelveket használom szakemberként, amiket magamon alkalmazva a leghatékonyabbnak találtam. Ezek a mindfulness (a pillanat tudatosságának művészete), a családállítás, az ÉFT és egyéb energetikai módszerek, az erőszakmentes kommunikáció, a tudatos önegyüttérzés.

A nevem Lőrincz Ágnes

A saját életem a példa rá, hogy a valóságunkat mi teremtjük, a megoldhatatlan is megoldható és a feldolgozhatatlan is feldolgozható. Hogy az intuíció a legmegbízhatóbb iránytű, hogy megéri szembe menni az árral és a szív szavát követve nem beállni a sorba – amennyiben ez a sugallata.

Hogy ufónak lenni jó!

Hogy a szívbéli álmok mutatják az utat, és megvalósulnak, ha a hitünk kibillenthetetlen. És persze, ha megtesszük értük, ami rajtunk múlik, és elhárítjuk a bennünk lévő akadályokat, amik az útjukban állnak.

Ebben segíthetek neked is!

Utam során nemcsak fényéveket tettem meg belső világomban, hanem sok-sok kilométert is. Hosszú vajúdás volt, és ez az tett azzá, ami vagyok ma.

Huszonegy évesen érkeztem Szardíniára, nem igazán tudva, hová jövök, és egy szót sem beszéltem olaszul. De elvarázsolt. Azt mondtam, egyszer itt fogok élni.

 

Az egyszer huszonkét évvel később jött el, látszólag a semmiből. Na persze…

 

Körülbelül egy évtizeddel ezelőtt letöltöttem egy csodálatos tengerparti háttérképet a laptopomra. Ezt, amit itt láthatsz. Fogalmam sem volt, hol készült.

Miután 2022 decemberében beköltöztem a kis albérletembe egy aprócska faluban Szardínia közepén, elkirándultam a tengerpartra. Csak ránéztem a Google térképre, ráböktem a légvonalban legközelebbinek tűnő pontra, és bekapcsoltam a navigációt. Mit gondolsz, hol kötöttem ki negyvenöt perc múlva? Igen. Pontosan azon a parton, amit tíz éve nézegettem a gépem képernyőjén. Sajnos nem találtam meg a készítője nevét, de ezúton is szeretném szívből megköszönni neki, hogy hozzájárult a jelenem létrejöttéhez.

Az uralkodó lelkiállapotom ma az öröm és a hála, mintha extra bubis pezsgővel lenne tele a mellkasom. Mindent, amit teszek, azt Marshall Rosenberg metaforájával élve azzal a lelkesedéssel teszem, amivel egy kisgyerek kacsákat etet.

Nyolcévesen kezdtem verseket írni, és egészen addig ontottam magamból őket, míg huszonöt évvel később a mindennapos meditációnak és egyéb spirituális gyakorlatoknak köszönhetően az állandó létélményem már nem a fájdalom volt.

Akkoriban kezdtem el igazán akarni élni. Addig csak muszájból tettem: a Felső Vezetés döntése volt, amit a Lőrincz Ágnes nevű kis egonak nem volt tisztje felülírni.

Tízéves korom óta vágytam rá, hogy regényíró legyek. Túl sok hang mondta a fejemben, hogy a siker nem nekem való. Hogy a világ nem kíváncsi rá, amit adhatok neki. Ezek nem a szívemből jövő sugallatok voltak, hanem graffitik az elmém falán. Némelyiket lézersugárral kellett a koponyám belsejéről eltávolítani. Az EFT volt ez a lézersugár.

Az első, magánkiadásban megjelent spirituális témájú regényem irodalmi díjat nyert. Már a következőn dolgozom…

Tanulmányok

Image by Elijah Hail
2023
 • Klinikai EFT szakember – EFT Universe, USA

 • Embodied Meditation (mindfulness+) tanár – Embodiment Unlimited, UK

2021-22
 • Tréner – Vista Verde Oktatási és Felnőttképzési Intézet, Budapest

 • Mindful Self-Compassion – Center for Mindful Self Compassion, USA

2014-18

Család- és rendszerállító – Hellinger Intézet Budapest

2014-15
 • Grafológiai módszerspecifikus továbbképzés: Rezonometria I-II. – dr. Szidnai László, Budapest

 • Hét lépéses rajzelemzés – dr. Vass Zoltán, Budapest

2011-13

Grafológus – Magyar Írásszakértő Intézet, Budapest

2005-09

Kultúrantropológia BA – Perugiai Tudományegyetem, Olaszország

The last night of a two week stay on the North Shore of Oahu, Hawaii._edited.jpg

A leghihetetlenebb EFT foglalkozásokon vettem részt Ágnessel, és nem is lehetnék izgatottabb, hogy megoszthatom a tapasztalataimat. Ágnes nem csak az EFT és a Családállítás rendkívül képzett és kompetens szakembere, hanem egy hihetetlenül melegszívű és nagylelkű ember is.

Őszinte szívélyessége és a munkája iránti lelkesedése kézzelfogható volt, ami az egész élményt nemcsak terapeutikussá, hanem hihetetlenül felemelővé is tette.

Minden lépésnél éreztem a támogatását, és az a képessége, hogy személyes szinten tudott kapcsolódni hozzám, igazán transzformatívvá tette a foglalkozást.

Teljes szívemből ajánlom Ágnest mindenkinek, aki nem csak egy magasan képzett szakembert, hanem egy együttérző és megértő vezetőt is keres a gyógyulás és önmegismerés felé vezető úton. Az Ágnessel folytatott ülésem egyszerűen csodálatos volt, és hálás vagyok azért a pozitív hatásért, amit a jóllétemre gyakorolt.

Darko

Klinikai EFT kliens

KAPCSOLAT

  • Instagram RiCreature
  • RiCreature Whatsapp
  • RiCreature Facebook oldal

  Köszönöm az üzeneted!

  Kapcsolat
  bottom of page