top of page
Image by Jeremy Bishop

Bert Hellinger-féle családállítás

Megoldhatatlannak tűnő családi konfliktusokkal küzdesz? Elakadtál az életed valamely területén? Szeretnéd rendezni a párkapcsolatodat? Vagy véget vetnél egy megnyomorító családi minta ördögi körének?

A családállításról

Bert Hellinger német pszichoterapeuta csodálatos ajándéka az emberiségnek a lelkünkben és családunkban uralkodó törvényszerűségek felismerése, valamint a családfelállítás erre alapuló gyakorlatának kidolgozása.

Az a pszicho-spirituális dimenzió, amelyet Hellinger nemes egyszerűséggel térnek nevez, elsősorban az életünkben gondokként megélt jelenségek, nehézségek transzgenerációs, családrendszerben megbúvó okainak feltárására és ezen viszonyok rendezésére szolgál, az ő szavaival élve, hogy

 

 

 

 

 

 

A felállítást, mint eszközt szinte bármilyen személyes élethelyzet, egészségügyi vagy kapcsolati gondok, elakadás, döntés esetén segítségül hívhatjuk.

A csoportos munka lehetővé teszi, hogy kívülről tekintsünk rá a helyzetünkre. Számos esetben megdöbbentő különbség van aközött, amit hittünk, hogy történik, s amiről valójában szó van, és olyan felismerésekkel gazdagodhatunk, amelyek sok tekintetben megváltoztatják a hozzáállásunkat nemcsak az adott helyzethez, hanem sokkal tágabb értelemben is.

Sokan idegenkednek attól, hogy mások előtt feltárják a nehézségeket, amivel küzdenek, ami természetes. Szégyelljük, hogy nem vagyunk tökéletesek, hogy küszködünk. Pedig a fájdalom az, ami valóban összeköt minden egyes embert a földön, s ennek felismerése mély sorsközösség-élményhez vezet: nem vagyunk egyedül, és nincs velünk baj.

Egy családállítás céljából létrejövő összejövetel is szép példa erre, az együttlét alapvető értékei a feltétel nélküli elfogadás, egymás sorsának és nehézségeinek tisztelete, a diszkréció, az együttérzés, és együtt segíteni egymásnak, hogy holnap könnyebb legyen.

helyreállítsuk az élet / szeretet áramlását.
silhouette photo of plant_edited_edited.jpg
Következő időpont
Részvételi díj
13 000 Ft
Helyszín

CsillagTÉR,

Győrújbarát

Kérdésed van?

Vedd fel velem a kapcsolatot, vagy kérj visszahívást!

Jelenleg nincs semmi foglalható. Gyere vissza később.
bottom of page