top of page
Együttműködő, erőszakmentes kommunikáció tréning
Együttműködő, erőszakmentes kommunikáció tréning

febr. 14., H

|

Faludy György Közösségi Ház

Együttműködő, erőszakmentes kommunikáció tréning

Szeretnél ajtócsapkodás helyett inkább közelebb kerülni a szeretteidhez? Úgy képviselni önmagadat, hogy közben ne bánts meg másokat? Megtanulni nemet mondani? Megérteni, mi rejlik mások ítélkező szavai mögött? ONLINE IS CSATLAKOZHATSZ!

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Időpont és helyszín

2022. febr. 14. 17:30 – 2022. ápr. 11. 20:00

Faludy György Közösségi Ház , Győrszemere, Felpéci út 117, 9121 Hungary

Az eseményről

Az erőszakmentes, együttműködő kommunikáció nem csupán egy kommunikációs stílus vagy technika, sokkal inkább egy életszemlélet, másokhoz való hozzáállás. A tréningen megtanuljuk, hogy hogyan tudunk egy helyzetben válaszolni, ahelyett, hogy csípőből tüzelnénk; az önérvényesítés szeretetteljes módját, és hogy hogyan változtathatunk egy potenciális konfliktushelyzetet olyan együttműködési lehetőséggé, amely valódi win-win helyzet. Amelynek mélyén nem kompromisszumok vannak – ahol mindkét fél veszít valamit, azért, hogy nyerhessen valami mást. 

A tréning során a Dr. Marshall Rosenberg által kidolgozott erőszakmentes kommunikáció alapelveit elsajátítva, játékosan, gyakorlati módon ismerjük fel, hogy mindez akkor lehetséges, ha elsődleges célunk a másik emberhez való kapcsolódás, és nem az, hogy megkapjuk, amit akarunk.

Ez a paradigmaváltás szélsőségesnek tűnik, de megéri tenni egy próbát, hiszen megtapasztalhatjuk, hogy az ember – mi magunk és a többiek is – természetéből adódóan örömet lel abban, hogy szívből adjon, hogy a saját és mások életének gazdagításához hozzájáruljon.

Ennek a tanulási folyamatnak alapvető része az egyetemes emberi erőforrás-szükségletek és érzések fontosságának és életünkben játszott szerepének felismerése. A szükségleteink, érzéseink és szavaink, tetteink közötti összefüggések feltárásának köszönhetően együttérzőbben tudunk fordulni önmagunk és mások felé, ily módon felszámolhatjuk az általunk és embertársaink által kezdeményezett emberi játszmákat; mélyebb kapcsolódást és közelséget élhetünk meg a legszorosabb és a felszínes kapcsolatainkban is; sőt, eddig nem ismert flow-élményt jelenthet az idegenekkel való kommunikáció is.

A tréning időtartama: 2022. február 14-től április 11-ig (kivéve március 14.), hétfőnként 17 - 19.30

Ár: A 8 alkalmas tanfolyam részvételi díja 48.000 Ft (győrszemerei lakosoknak 10% kedvezmény)

A fizetés menete:

Átutalással egyenlítheted ki a részvételi díjat, a számlaszámot emailben küldöm majd el neked.

A regisztráció a teljesítés után válik véglegessé, erről szintén emailben értesítelek, s csatolom majd a számlát is.

A kapcsolódó blogbejegyzés itt olvasható.

Várlak sok szeretettel!

Esemény megosztása

bottom of page