top of page
RiCreature Csendtábor a Bakonyban
RiCreature Csendtábor a Bakonyban

jún. 20., H

|

Vinye-Bakonyszentlászló

RiCreature Csendtábor a Bakonyban

Úgy érzed, túl nagy zajban élsz? Nem hallod a szíved hangját? Nincs elég énidőd a hétköznapokban? Vágysz a természet nyújtotta felfrissülésre? Szeretnél egy kicsit szabadságra menni a hétköznapokból, önmagaddal lenni és feltöltődni?

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Időpont és helyszín

2022. jún. 20. 12:00 – 2022. jún. 25. 12:00

Vinye-Bakonyszentlászló, Bakonyszentlászló, Vinye, 8431 Hungary

Az eseményről

A június végi Csendtáborban mindezt megtapasztalhatod, és még sokkal többet! A Csendtábor tényleg csendet jelent. Bizonyára ismered azt a békességes szótlanságot, mikor nincs szükség arra, hogy bármit is mondj. Nos, valami hasonlóra számíthatsz, ez lesz a kiinduló állapot azokhoz a megélésekhez, amelyekre ezen a héten vállalkozunk.

Célunk a belső csend szilárd megélése, amihez az egyik eszközünk a külső csend lesz. Vagyis nincs beszéd! Ez egyszerre tűnhet felszabadítónak és egy kicsit ijesztőnek is.

Tapasztalatom szerint az első 24 csendben töltött óra furcsa, a második 24-ben kezd komfortossá válni, majd 48 óra után megállnak a belső fecsegések is, és az ember már nem is akar megszólalni. Ezért is tart ez az elvonulás öt napig, hiszen így van időnk megérkezni, felfedezni a csendünket és időt tölteni benne. Garantáltan többnek fog tűnni ez pár nap.

Megtapasztalhatod, hogy szavak nélkül sokkal inkább az lehetsz, aki vagy. Hogy mennyit beszélünk feleslegesen, s hogy mennyivel erőteljesebbek a lelkünk megélései, mikor nem beszéljük ki őket azonnal. Ugyanakkor azáltal, hogy tizedmagaddal veszel részt ezen az utazáson, a közös csend megtart, támogat és menedéket nyújt a nehezebb pillanatokban, melyek óhatatlanul előfordulnak, mikor önmagunk mélységeibe kirándulunk.

És mit csinálunk öt napig csendben a Cuha-völgy szívében, Bakonyszentlászló-Vinyén?

A reggeli jóga és kiadós vegán brunch után kezdődhet a közös és mégis egyéni elmélyülés különféle meditációs, energetikai és mindfulness gyakorlatokkal, befelé figyelésekkel, belső utazásokkal. Mindenféle, ismerős és ismeretlen dimenziókat bejárunk majd.

Felfedezzük a környéket is, két szakrális túra is szerepel a programban, melyek szintén aha-élményekkel kecsegtetnek. Az első a megérkezésünk délutánján, megkezdve az egymásra és a helyre való csendes ráhangolódást, a második a tábor közepén, mintegy megtörve a rutint.

Egy napot lelkünk gubancainak tudatos kisimogatására szánunk, lélekmozgásos családállítás formájában. Az esték sem telnek majd programok és tűzrakás nélkül.

Hogy feladatomnak eleget tehessek, én beszélek majd hozzátok, de nem fogok sokat.

Szeretettel várlak erre a kis létszámú, bensőséges merülésre a Csendben!

Helyszín: Bakonyszentlászló-Vinye

Időpont: 2022. június 20-25.

Szállás: 5 éjszaka a Cuha-völgyre néző Nyug-Lakban, 3-4 ágyas szobákban. Két fürdőszobán osztozunk.

Maximális résztvevőszám: 11 fő

Étkezés: teljes ellátás napi kétszeri kiadós (késői reggeli és korai vacsora) vegán étkezés formájában (van lehetőség a faluban menüzni is, ha ez nem lenne elég)

Program: reggeli jóga, foglalkozások, vezetett túrák, családállítás, igény szerint egyéni konzultáció

A részvételi díj, mely tartalmazza a szállást, az ellátást és a programokat is: 70.700 Ft

A férőhelyek alacsony száma miatt a foglalás 25.000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé, a fennmaradó összeg május 31-ig teljesítendő.

Esemény megosztása

bottom of page